Filosofin bakom yoga

Jag har känt mig lite stressad på sista tiden och har haft svårt att komma till ro och somna på kvällen. En kollega tipsade om yoga och jag har nu anmält mig till en nybörjargrupp som startar snart. Jag känner många som håller på med yoga och som är eld och lågor över dess positiva effekter. Själv har jag lite smått avfärdat det med att det är en innegrej som alla ska hålla på med. Det finns ju snygga yogakläder, speciella yogasmycken och olikfärgade yogamattor. Då kan det väl inte vara annat än en kommersiell innegrej? Nu har jag dock läst på lite mer om själva filosofin bakom yoga och om den utförs med rätt motiv och tanke bakom, då kan det ju vara rent fantastiskt. Det ska bli riktigt intressant att se om jag faller lika hejdlöst för yoga som många andra gjort. I natt ska jag dock se om mitt senaste köp som är en ny säng ska få mig att sova bättre.

En person i yogaställning
Fötter sticker fram ur ett täcke

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *