Funderingar om inkomster

Jag arbetar ju som jurist och min lön är helt acceptabel och vi klarar oss bra ekonomiskt. Om jag istället hade studerat ett filosofiskt ämne hade läget kanske varit helt annorlunda för enligt undersökningar har yrken inom dessa utbildningar låga löner. Filosofer behövs dock för annars skulle det inte finnas någon kunskap i världen. Ordet filosofi används alltför ofta i dag och har oftast ingenting att göra med vad det egentligen är. Idag har många som sin filosofi att tjäna pengar till exempel och då försvinner lite av meningen med själva ordet. Till och med jag själv har funderat på att försöka tjäna in några kronor på bloggen. Jag skriver ju aktivt och varför ska jag inte kunna låta den genera en liten inkomst till mig? Genom ett affiliatenätverk kan jag få inkomster utan att jag gör något annorlunda än vad jag gör just nu. Jag fortsätter skriva om det jag vill och ingen styr innehållet i min blogg.

En laptop, kaffekopp och anteckningsblock
Massor av sedlar

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *