Kjøkkenutstyr i filosofiens navn

Det som er med kjøkkens filosofi er at det skal ha en bærende verdi og kvaliteten skal gjenspeiles i kjøkkenet. Jeg, og vi alle, har materielle verdier. For meg har hus, penger og kjøkkenutstyr en materiell verdi. Jeg tenker at i følge hedonismens teori hvor selve formålet med alle handlinger er for å oppnå størst nytelse for den som handler. Som hedonist vil man bruke livet sitt for å oppnå nytelse på områder som mat, sosialt samvær, musikk og ikke minst noe godt i glasset. En stor nytelse kan du enkelt oppnå med sjampanje i Champagneglass fra Peugeot. Hva med noe å bite på i tillegg servert på et av Nordic Sense kakefat i fra kitchentime.no, for videre diskusjoner om blant annet materialismens filosofi og hedonisme ved et sosialt sammenkomst på kjøkkenet. Det koster ikke mye for ekte hverdags glede når den tilbys for lave priser.

Fine ølglass på bordet.
To venner som skåler.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *