Filosofi och vin en bra kombination

Häromveckan beställde jag ett par supermysiga fåtöljer och ett nytt bord på nätet. Efter lite strul med leveransen fick jag så äntligen hem allt igår. Tillbringade kvällen igår med att inreda min nya filosofihörna och blev så himla nöjd! Jag har en vinkel med fönster i ett av mina rum och där ställde jag fåtöljerna med bordet i mitten. Fixade lite med belysning och andra små detaljer och nu har jag den perfekta hörnan för filosofi och kanske ett glas vin med en god vän. läs mer om vin och vilka viner som passar bäst att smutta på när man bara sitter och pratar. Jag skall bjuda hem en kompis till helgen och efter middagen kommer vi garanterat att sitta i min nya hörna och filosofera om livets stora och små ting samtidigt som vi njuter av ett riktigt gott vin.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *